mahir.hu
MAHIR HIRDETŐ TÁBLA
 
Kezdőoldal
Kapcsolat
Média eszközök
- akciós felületek!
- óriásplakát
- reklámtábla
- megaplakát
- reklámháló
- city light
- kandeláber hirdetés
Szolgáltatások
- kampány tervezés
- médiavásárlás
- kreatív tervezés
- nyomdai kivitelezés
- monitoring
- egyéb
Partner oldalak
www.csepeliplakat.hu
www.megaplakat.hu
www.akkakft.hu
www.elmata.hu
 

CITY LIGHT HIRDETÉS

city light hirdetés

Üde színfolt a közterületi reklámok között a city light hirdetés, mely egyéni megjelenésének köszönhetően kimagaslik a többi ragasztott plakáttal ellátott médiától. Exkluzív is, hiszen a city light hirdetés berendezésekben az üzenetet hordozó plakát mutatós keretben egy üveglap mögött van elhelyezve.

A city light hirdetés speciális elhelyezésének köszönhetően olyan helyekre is el tudjuk juttatni ügyfeleink üzenetét, ahová semmilyen más közterületi médiával nem lehetséges. A city light hirdetés a gyalogos forgalom és a bevásárló, szórakozó közönség elérésére a leghatékonyabb médiaeszköz.

City light bérlése ügyében vegye igénybe szolgáltatásainkat, kérjen ajánlatot, írjon a nagyjanos@mahir.hu címre, vagy hívja a 06-30-9311-242-es telefonszámot.

A city light hirdetés a közterületi médiumok között a legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő hirdetési eszköz. A city light kampány egy jól tervezett, magas kontaktusszámot elérő óriásplakát kampány ideális kiegészítője lehet.
A city light hirdetés oldal szöveg részének letöltése nyomtatóbarát city-light-hirdetes.txt vagy city-light-hirdetes.doc file formátumban.