mahir.hu
MAHIR HIRDETŐ TÁBLA
 
Kezdőoldal
Kapcsolat
Média eszközök
- akciós felületek!
- óriásplakát
- reklámtábla
- megaplakát
- reklámháló
- city light
- kandeláber hirdetés
Szolgáltatások
- kampány tervezés
- médiavásárlás
- kreatív tervezés
- nyomdai kivitelezés
- monitoring
- egyéb
Partner oldalak
www.csepeliplakat.hu
www.megaplakat.hu
www.akkakft.hu
www.elmata.hu
 

MÉDIA ESZKÖZÖK

Óriásplakát - elfogadott "szabvány" mérete: 5,04 x 2,38 m

Aki már hirdetett óriásplakát média hordozón, az tudja, ez a média beváltja a hozzá fűzött reményeket. Méretét, területi elhelyezkedését és költségeit tekintve, az óriásplakát a legvonzóbb hirdetési eszköz a közterületi reklám kínálatban. Az óriásplakát megjelenési forma elsősorban az autós és gyalogos forgalmat célozza meg. A piacon részt vevő összes plakáttábla tulajdonossal jó kapcsolatot ápolunk, így kampányaink során a legszélesebb skálából válogathatjuk össze a tervezett óriásplakát megjelenéseket. Az óriásplakát többféle funkciót hordoznak magukban: informálnak, szórakoztatnak, megjelenésükkel esztétikai élményt nyújtanak, ezáltal odafigyelésre késztetnek.

Mega plakát a reklámháló és az épületháló - mérete: 8 x 4 m, 10 x 5 m, 14 x 7 m és a "csillagos ég"

A mega plakát a reklámháló a reklámtábla az épületháló és az óriásplakát média hordozóink főként Budapest be- és kivezető, nagyforgalmú útjai mellett helyezkednek el. Terjedelmes méretük miatt ez a plakát megjelenési forma jól látható, hosszútávú, különleges megjelenést biztosít. A MAHIR Budapest Kft. alakulása óta bonyolít hosszú távú lekötéseket mega plakát táblákon történő megjelenésekre. Cégünk saját telepítésű remklámháló, illetve a főváros forgalmas be- és kivezető útjain elhelyezkedő megaméretű plakát tábláival, belvárosi tűzfalaival kíván még tökéletesebb szolgáltatást nyújtani Ügyfelei számára.

Citylight city light city-light - mérete: 1,17 x 1,75 m

Üde színfolt a közterületi reklám kavalkádjában a city light, mely egyéni megjelenésének köszönhetően kimagaslik a többi ragasztott plakát kreatívval ellátott médiától. Exkluzív is, hiszen a city light berendezésekben az üzenetet hordozó plakát mutatós keretben egy üveglap mögött van elhelyezve és többnyire hátulról megvilágítottak.

A city light speciális elhelyezésének köszönhetően olyan helyekre is el tudjuk juttatni ügyfeleink üzenetét, ahová semmilyen más közterületi reklám megjelenéssel nem lehetséges. A gyalogos forgalom és a bevásárló, szórakozó közönség elérésére a leghatékonyabb médiaeszköz.

Kandeláber hirdetés - mérete: 100 x 140 cm

Eme média erőssége, hogy ott is kihelyezhető a városokban, forgalmas útvonalak mentén, ahol más közterületi reklám nem megengedett. Rozsdamentes, illetve nehezen rongálható műanyagból készülnek, időtálló, öntapadós fóliából készülő plakátokkal.

A kandeláber hirdetés sok helyen, főleg az ország nagyobb városainak központjában átvette a hagyományos fényreklám szerepét.

Fényreklám - mérete: egyedi méretezés

Fényreklám gyártása, fényreklám kihelyezése, bérlése ügyében vegye igénybe szolgáltatásainkat, kérjen ajánlatot, írjon a nagyjanos@mahir.hu e-mail címre, vagy hívja a 06-30-9311-242-es telefonszámot.

Szolgáltatásunk kiterjednek a kültéri fényreklám és beltéri fényreklám , világító reklám feliratok teljes skálájára, a tervezéstől a kivitelezésig.

Molinó - mérete: egyedi méretezés

A molinó a rendezvények nélkülözhetetlen reklám eleme. A molinót könnyű szállítani, és könnyen kihelyezhető, színvilága miatt mindig eléri a kívánt hatást. A molinó készülhet PVC-ből, de zászlóanyagból is. A molinó időtálló reklám megjelenési forma és olyan helyekre is kihelyezhető/kifeszíthető, ahová a molinó hirdetési formán kívül más médiumot lehetetlenség elhelyezni.


A média eszközök oldal szöveg részének letöltése nyomtatóbarát media.txt vagy media.doc file formátumban.