mahir.hu
MAHIR HIRDETŐ TÁBLA
 
Kezdőoldal
Kapcsolat
Média eszközök
- akciós felületek!
- óriásplakát
- reklámtábla
- megaplakát
- reklámháló
- city light
- kandeláber hirdetés
Szolgáltatások
- kampány tervezés
- médiavásárlás
- kreatív tervezés
- nyomdai kivitelezés
- monitoring
- egyéb
Partner oldalak
www.csepeliplakat.hu
www.megaplakat.hu
www.akkakft.hu
www.elmata.hu
 

SZOLGÁLTATÁSOK

Kampánytervezés - kampány szervezés

Bármely közterületi médiaeszközt (óriásplakát, citylight, reklámtábla, reklámháló, plakáttábla, épületháló, molinó és egyedi média) igénybe véve, a budget és az elérni kívánt hirdetési cél ismeretében tervezzük és kivitelezzük a kampányokat a kért időszakban. A kampány tervezését piackutatásokra, hatékonyságvizsgálatok eredményeire alapozva optimalizáljuk, célcsoport szintű elérést biztosítva.

Média vásárlás - média közvetítés

Cégünk és partnereink által üzemeltetett, kiemelkedő minőségű reklámhordozókat bérlünk, kedvező kivitelezési árak, és előnyös vásárlási kondíciók mellett. A média vásárlás nem csak a hagyományos média hordozó és hirdető tábla berendezésekre öszpontosul, hanem kiterjed az újabban egyre nagyobb teret hódító épületháló és molinó felületekre is.

Kreatívtervezés

Cégünk elkészíti Önnek közterületi megjelenéséhez szükséges, lényegre törő, figyelemfelkeltő, az elérni kívánt célcsoport nyelvezetére szövegezett kreatív tervet. Nagy hangsúlyt fektetünk a kreatív tervezésre, hiszen egy minőségi felületekből válogatott közterületi kampány is elérhet nagyon alacsony látottsági és tetszési indexeket, ha a kihelyezett kreatív mondanivalója zavaros, túldíszített vagy nehezen értelmezhető.

Nyomdai kivitelezés, gyártás

Cégünk teljes mértékben felelősséget vállal közterületi reklámkampányához szükséges nyomdai munkálatokért, a garantált minőségi gyártásért, a plakátok csomagolásáért és partereinkhez történő eljuttatásáért.

Monitoring

A kampányban szereplő médiaeszközök minőségét (óriásplakát, city light, kandeláber hirdetés, molinó, épületháló, hirdető tábla, egyéb média) a plakátok épségét cégünk havonta több alkalommal ellenőrzi, elkerülve ezzel az esetleges sérüléseket, megrongált táblakereteket. Az ellenőrzések során digitális felvételeket készítünk a felületek mindegyikéről.

További reklám szolgáltatásaink

Óriásplakát telepítés, épületháló építés, tűzfal festés, egyéb reklámszerkezetek, hirdető tábla, reklámtábla gyártás, telepítés, készítés. Plakát gyártás, plakát készítés, plakát nyomtatás.


A szolgáltatások oldal szöveg részének letöltése nyomtatóbarát szolgaltatasok.txt vagy szolgaltatasok.doc file formátumban.